Wij voorzien Nederlandse huishoudens van stroom sinds 2018.

 

Voorzie uw huis van stroom,

 

op uw manier.

United Renewable Energy (URE) is een fusie van 3 Taiwanese zonnepaneel / zonnecel-producenten (NSP, GINTECH en Solartech). Samen zijn ze nu de grootste cel- en moduleproducent van Taiwan en maken deel uit van de top 5 van de wereld. Ze hebben het gehele productieproces in eigen handen: vanaf de celproductie tot aan de moduleproductie. De kracht van URE ligt op het gebied van innovatie; ze behoren tot de 2% moduleproducenten van de wereld met een Tier-1 status. Deze status is gecreëerd door Bloomberg New Energy Finance.

Tevens staan ze hoog aangeschreven op de BCRG en wordt URE vaak aangeboden omdat het een hoge opbrengst per m2 meter kent. De ruime keuze in vermogen, uitvoering en garantie zonnepanelen van 12 jaar maken het dat dit paneel zich tot het topsegment in de markt mag rekenen.

30 jaar garantie op zonnepanelen

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 400 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON.

SOLARWATT is voor bijna 100 % in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Bovendien zijn alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alleen een goed gecombineerd zonne-energiesysteem levert immers de hoogste opbrengst op!

Solarwatt kent een fabrieks garantie zonnepanelen van 30 jaar en daarnaast biedt het merk ook nog eens 5 jaar extra Allrisk verzekering.

15 jaar garantie zonnepanelen
15 jaar garantie zonnepanelen

Suntech Power is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van zonnecellen en panelen.

Met ruim 20 jaar ervaring is Suntech leidend op het gebied van technologische innovaties.

Niet voor niets wordt Suntech sinds 2004 in grote hoeveelheden in de Benelux als hét zonnepaneelmerk verkocht.

Hierdoor zijn veel iconische solarprojecten met Suntech zonnepanelen gerealiseerd.

Suntech is een zogenaamde geïntegreerde fabrikant; vanaf onderzoek en ontwikkeling naar de meest efficiënte zonneceltechnologieën, naar de grootschalige fabricage van zonnecellen als ook zonnepanelen. Suntech heeft alles in huis om duurzaam de beste zonnepanelen te maken.

Met haar garantie zonnepanelen van 15 jaar biedt Suntech betaalbare zekerheid.