Wij voorzien Nederlandse huishoudens van stroom sinds 2018.

 

Voorzie uw huis van stroom,

 

op uw manier.

veiligheid zonnepanelen leggen

U kunt zelf uw panelen plaatsen als u dat wilt. Wettelijk gezien mag dat ook.  Het is wel zaak dat u weet wat u doet. Het plaatsen van panelen op uw dak kan gevaarlijk werk zijn en we raden u aan om dan ook alle veiligheidsvoorschriften in acht te nemen.

Veiligheid zonnepanelen leggen

Bespaar vooral niet op extra kosten die te maken hebben met veiligheid zonnepanelen leggen. Zorg voor een veiligheidslijn, en andere valbeveiliging. Het geld wat u kunt besparen moet niet opgaan aan een rolstoel of begrafenis.

Klusbedrijf of Zzp-er?

Heeft u een klusbedrijf en zoekt u een leverancier van stes zonnepanelen? Ook dan kunt u bij ons terecht, Doe een aanvraag via het contactformulier

Wettelijke bepalingen

Verder moet uw installatie voldoen aan wettelijke eisen, zoals de NEN1010. Meer informatie over het zelf plaatsen van zonnepanelen vind u hier. U kunt hier ook berekenen hoeveel panelen er op uw dakvlak passen.

Meterkast up to date?

Houd ook vooral de meterkast in de gaten. Veel mensen hebben een meterkast die niet meer van deze tijd is. Doordat deze niet aan de laatste eisen van veiligheid voldoet kandat een extra kostenpost zijn bij de aanschaf van een pv-installatie.