Warmtepompen
Overweeg je een efficiëntere en milieuvriendelijkere verwarmingsoplossing? Dan zijn warmtepompen misschien precies wat je nodig hebt. Een warmtepomp is een innovatief systeem dat warmte uit de omgevingslucht of bodem haalt en deze gebruikt om je huis te verwarmen, en in sommige gevallen, ook om je water te verwarmen.
Wolf warmtepomp hoving duurzaam

Bij Hoving Duurzaam geloven we in het creëren van een gezonde, comfortabele leefomgeving zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Onze geavanceerde warmtepompsystemen bieden jou het beste van beide werelden: een optimaal binnenklimaat en een verminderde ecologische voetafdruk.

Waarom kiezen voor warmtepompen van Hoving Duurzaam?

Energie-efficiëntie: Onze warmtepompen benutten de natuurlijke warmtebronnen om jouw huis te verwarmen en te koelen. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen, waardoor je niet alleen uw impact op het milieu vermindert, maar ook op je energierekening bespaart. 

All-season Comfort: Vergeet de traditionele verwarmings- en koelsystemen. Met onze warmtepompen geniet je het hele jaar door van een constante, aangename temperatuur in jouw woning. Verwarm in de winter, koel in de zomer!

Milieuvriendelijkheid: Verminder je ecologische impact door over te stappen op een milieuvriendelijke verwarmings- en koeloplossing. Onze warmtepompen dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Dat is een fijne bijkomstigheid toch?

Subsidie Mogelijkheden: Profiteer van mogelijke subsidies en financiële voordelen voor het installeren van een warmtepomp. Onze adviseurs staan klaar om je te informeren over beschikbare stimuleringsmaatregelen.

Hoe Hoving Duurzaam jou helpt:

Deskundig Advies: Onze ervaren adviseurs begeleiden je bij het kiezen van de juiste warmtepomp die aansluit bij jouw behoeften en budget.

Vakkundige Installatie: Ons team van professionals zorgt voor een naadloze installatie, waarbij efficiëntie en betrouwbaarheid centraal staan.

Onderhoud en Service: Wij bieden regelmatig onderhoud en snelle service om ervoor te zorgen dat jouw warmtepomp altijd optimaal presteert.


Ja, in principe wel! Hij werkt namelijk samen met je cv-ketel. De cv-ketel springt bij als het heel koud is buiten, of als je huis snel warm moet worden. Er zijn ook volledig elektrische warmtepompen, deze werken zonder CV-ketel. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het huis goed geïsoleerd is om de efficiëntie van de warmtepomp te maximaliseren en energiekosten te verlagen!