Over ons

Hoving Duurzaam: Maatwerk in Duurzaamheid

Welkom bij Hoving Duurzaam, waar onze passie voor duurzaamheid en betrokkenheid bij onze klanten samenkomen. Wij zijn toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die niet alleen voldoen aan, maar ook overtreffen wat onze klanten verlangen. Onze visie is helder - we geloven in het actief bijdragen aan het verduurzamen van onze samenleving en het creëren van groenere huishoudens.

Waarom kiezen voor Hoving Duurzaam?

  1. Passie voor Werk en Producten:
    • Onze toewijding gaat verder dan standaardpraktijken. Bij Hoving Duurzaam zetten we die extra stap die cruciaal is voor een naadloze aankoopervaring.
  2. Administratieve Ondersteuning:
    • Laat de administratieve rompslomp aan ons over. Van financieringsaanvragen tot BTW-teruggave - wij regelen het voor u, zodat u zich kunt concentreren op duurzame keuzes.
  3. BTW Teruggave:
    • Profiteer van extra voordelen. Wij vragen de BTW voor u terug bij de belastingdienst, waardoor uw duurzame investering nog aantrekkelijker wordt.

Bij Hoving Duurzaam gaan we verder dan alleen de verkoop van zonnepanelen. Wij bieden een proactieve benadering door op afstand het functioneren van uw installatie te monitoren. Als de installatie niet naar behoren werkt, informeren we u direct en ondernemen we actie om eventuele problemen te verhelpen. Ook bij schade door weersinvloeden nemen we de schade op en voorzien we u van tips voor het invullen van schadeformulieren. Wij staan achter onze missie: het duurzaam maken van de samenleving. Dit bereiken we niet alleen door zonnepanelen te verkopen, maar vooral door ervoor te zorgen dat ze blijven presteren. Duurzaamheid is voor ons geen kortetermijnvisie; we willen zeker weten dat uw investering over 20 jaar nog steeds effectief is en u de optimale besparingen oplevert die passen bij uw persoonlijke situatie.

Bij Hoving Duurzaam investeren we niet alleen in zonnepanelen, maar ook in uw duurzame toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze monitoringdiensten en onze toewijding aan een langdurig duurzaam resultaat.