Even voorstellen

Welkom bij de voorstelpagina van het team van Hoving Duurzaam! We zijn verheugd om ons getalenteerde en toegewijde team aan je voor te stellen. Bij Hoving Duurzaam geloven we in de kracht van samenwerking en inzet voor duurzaamheid, en ons team weerspiegelt deze kernwaarden:

Ons Team

Gerard, Algemeen Directeur 

Gerard is in 90’er jaren bij de klant aan tafel gaan zitten als verzekeringsadviseur. Na ruim 13 jaar zijn klanten te voorzien van maatwerk in financiële zekerheid werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In 2015 begon het avontuur in zonnepanelen. Eerst in loondienst als adviseur voor een bedrijf in Helmond en vanaf 2018 als zelfstandige met Hoving Duurzaam.

In zijn “uppie” begonnen met adviseren van duurzame oplossingen voor particulieren een de installatie ervan uit handen gegeven aan een externe partij. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met alles op het gebied van warmte-en stroomvoorziening.

Inmiddels is Hoving Duurzaam uitgebreid met haar eigen medewerkers zodat alles in eigen beheer kan worden gedaan. De klant staat centraal voor Gerard en dat draagt hij ook uit naar “zijn mensen”.

Hieronder stellen ze zich even aan jullie voor.

Rob, Office Manager

Rob is in 2024 begonnen als office manager bij Hoving Duurzaam. Rob heeft jarenlange boekhoudkundige ervaring en is degene die alles in goede banen gaat leiden. Hij regelde de financiën van Hoving Duurzaam al jaren, dus hij was geen onbekende in het bedrijf! Rob vindt het leuk dat hij in een compleet nieuwe branche aan het werk is en geniet ervan om het personeel van Hoving Duurzaam te motiveren het beste uit het bedrijf te halen!

Bianca, Medewerkster Binnendienst

Bianca is in 2021 begonnen bij Hoving Duurzaam om Gerard te ondersteunen met de administratieve taken. Dit beviel zo goed dat ze al snel de hele binnendienst draaide in haar eentje! Bianca heeft jarenlange ervaring binnen de telecommunicatie. Bianca werkt bij Hoving Duurzaam omdat ze het leuk vind om met veel verschillende mensen in contact te komen. Geen dag is hetzelfde! 

Josan, Medewerkster Binnendienst

Josan kwam het team van Hoving Duurzaam eind 2023 versterken. Samen met Bianca neemt zij een deel van de administratieve taken op zich. Daarnaast verzorgd zij ook de marketing en is ze druk in de week met social media. Bel je naar Hoving Duurzaam? Dan heb je een grote kans dat je Josan aan de lijn krijgt! Josan werkt bij Hoving Duurzaam omdat ze het leuk vindt om haar creativiteit in te zetten in een branche helemaal nieuw voor haar is. 

Ronald, Medewerker Buitendienst 

Jan, Monteur

Emre, Monteur

Emre is onze gepassioneerde elektromonteur! Hij wist altijd al dat hij met zijn handen wilde werken en dat hij een echte "handige Harry" was. Hij is begonnen bij Hoving Duurzaam als uitzendkracht maar is inmiddels een van de vaste monteurs. Emre vindt het leuk dat hij elke dag nieuwe mensen leert kennen, overal over de vloer komt en dat hij degene mag zijn die de mensen blij maakt met een werkende installatie!

Sebastiaan, Monteur

Sebastiaan is ooit begonnen als kok maar kwam er al snel achter dat zijn passie eigenlijk ergens anders ligt. Hij is net als Emre begonnen als uitzendkracht bij Hoving Duurzaam maar werkt nu als een van onze vaste monteurs. Sebastiaan vindt het fijn om buiten te werken en met verschillende mensen in contact te komen. Het leukste aan het werk vindt hij de resultaten en de blijdschap van de klanten.

Robert. Monteur

Onze Toewijding

Bij Hoving Duurzaam streven we naar excellentie in alles wat we doen. Ons team is gedreven door passie, deskundigheid en een gedeelde toewijding aan het leveren van hoogwaardige duurzame oplossingen aan onze klanten.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan een groenere en duurzamere toekomst. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over ons team of onze diensten.

Bedankt voor jouw interesse in Hoving Duurzaam!