Dion Scheepstra
In maart 2024 is er een Sinclair Airco geplaatst bij Dion Scheepstra.
Nieuw Weerdinge

Na een goed gesprek met een erg vriendelijke adviseur van Hoving Duurzaam, hebben we besloten om geheel te verduurzamen. 
Het gevoel dat we alles op één plek konden krijgen. Gaf bij ons de doorslag. We zijn volledig ontzorgt en de monteurs zijn vriendelijk en efficiënt. 
Alleen de CV-ketel is gemonteerd door een externe partij vanwege de CO-certificering die Hoving Duurzaam niet in huis heeft en daarom niet zelf mag plaatsen.

Verder alles door eigen monteurs geplaatst. 

Als extra hebben ze ons aangemeld bij onze netbeheerder en we zijn geholpen bij het aanvragen van de subsidies. 

Puntjes van verbetering. Even stofzuigen na de werkzaamheden en de bereikbaarheid van de, overigens zeer vriendelijke en geduldige, binnendienst liet soms wat te wensen over. 

De term "Betaalbaar Maatwerk" is hier zeker van toepassing.

Kunt u kort samenvatten wat u minder goed vond gaan?

Even stofzuigen na het binnenwerk zou mooi zijn. Hier en daar vonden we wat plastic spulletjes. De binnendienst met name de adviseur mag wat beter bereikbaar zijn.

Kunt u kort samenvatten wat u goed vond gaan?

Ondanks wat verbeterpuntjes hebben ze het goed voor elkaar. De prijs, het advies en het product voldoet aan onze verwachting. Daarom zou ik met een gerust hart nog eens de adviseur uitnodigen of deze binnen mijn kennissenkring aanraden. De prijs is niet perse de laagste maar je krijgt wel waar voor je geld